Diabeteksen hoitoon tarkoitetut laitteet

Valikoimaamme kuuluvien insuliinipumppujen, jatkuvatoimisten glukoosimonitoreiden ja hoidonhallintaohjelmistojen avulla voit seurata ja hallita verensokeria ympäri vuorokauden, joka päivä. Laitteemme antavat sadoilletuhansille ihmisille mahdollisuuden nauttia suosikkiruoistaan ja harrastuksistaan ilman ruiskeita ja ylimääräisiä huolenaiheita sekä vähäisemmillä komplikaatioilla.

Mistä on kyse?

Insuliinipumput ovat pieniä, tietokoneohjattuja laitteita, jotka annostelevat diabetespotilaille jatkuvasti insuliinia. Myös jatkuvatoimiset glukoosimonitorit ovat pieniä, tietokoneohjattuja laitteita, jotka auttavat seuraamaan verensokeriarvoja, niiden muutoksia ja muutosnopeutta. Yhdessä insuliinipumppu ja jatkuvatoiminen glukoosimonitori auttavat hallitsemaan sairautta ja ylläpitämään terveyttä.
Lisätietoa: Insuliinipumput
Lisätietoa: Jatkuvatoimiset glukoosimonitorit

Tuotteemme diabeteksen hoitoon

Medtronic on ollut diabeteksen hoidon edelläkävijä jo yli 25 vuoden ajan. Olemme kehittäneet erilaisia hoitomuotoja, esimerkiksi insuliinipumppuja, jatkuvatoimisia glukoosimonitoreita ja hoidonhallintaohjelmistoja, jotka ovat auttaneet jo satojatuhansia potilaita.
Lisätietoa: Paradigm Veo Pumppu
Lisätietoa: Paradigm Real-Time -järjestelmä
Lisätietoa: CareLink-ohjelmisto

Hyödyt ja riskit

Diabeteksen hoitolaitteilla voidaan annostella nopeavaikutteista insuliinia tai seurata veren- sokerin tasoa jatkuvasti – tai molempia samaan aikaan.  Nämä laitteet auttavat pitämään verensokeriarvot tasapainossa ja ylläpitämään terveyttä. On kuitenkin syytä muistaa, että insuliinipumppua käytettäessä infuusiosetti saattaa irrota. Jos irtoamista ei huomaa, insuliinin saanti saattaa katketa useiksi tunneiksi, mistä voi seurata hengenvaarallisia komplikaatioita.
Lisätietoa: Insuliinipumput
Lisätietoa: Jatkuvatoimiset glukoosimonitorit

Tämän sivun tiedot eivät korvaa henkilökohtaista lääkärikäyntiä. Neuvottele aina lääkärin kanssa diagnoosista ja hoitotiedoista.

Last updated: 22 Sep 2010

Section Navigation

Additional information

Contact Us

Medtronic Finland Oy
Medtronic
Hitsaajankatu 20 00810 Helsinki
work Tel +358 20 7281 200
work Fax +358 20 7281 201
Finland