CareLink Personal -hoidonhallintaohjelmisto diabeteksen hoitoon

Medtronic Diabetesin CareLink™ Personal -hoidonhallintaohjelmiston avulla insuliinipumpun ja glukoosimonitorin käyttäjän on helppo optimoida hoitonsa verensokeritasapainon parantamiseksi.

Helpottaa tietojen käsittelyä

CareLink-hoidonhallintaohjelmistoon kuuluu CareLink Personal -ohjelmisto potilaille ja CareLink Pro -ohjelmisto terveydenhuollon ammattilaisille. CareLink Personal -ohjelmiston avulla voit ladata helposti ja nopeasti tiedot insuliinipumpusta tai glukoosimonitorista suojattuun verkkotietokantaan. Myös hoitava lääkäri näkee lataamasi tiedot, joten voitte keskustella hoitotuloksista lääkärikäynnillä ja miettiä yhdessä, miten hoitoa voisi parantaa.

Tarvitsemasi raportit heti saatavilla

CareLink Personal -ohjelmiston avulla voit tarkastella glukoosi- ja insuliinitietojasi monella eri tavalla. Voit tarkastella insuliini- ja glukoosilukemia eri kellonaikoina. Voit tuoda näkyviin pikayhteenvedon kuluvan päivän ja kahden edellisen viikon tiedoista. Voit myös seurata kehityssuuntia ja tarkastella laitteen asetuksia. Näiden raporttien avulla veren glukoosi on helpompi pitää tasapainossa.

Ominaisuudet

  • Yhteensopiva Medtronic Diabetes -insuliinipumppujen ja -glukoosimonitoreiden kanssa sekä monien yleisesti käytettyjen verensokerimittareiden kanssa.
  • Suojattu palvelin, johon vain sinulla ja hoitavalla lääkärillä on käyttöoikeudet.
  • Sähköinen lokikirja, johon voit tallentaa nautitut hiilihydraatit, liikunnan, A1C-tulokset, infuusiosettien vaihtopäivät ja virtsan ketoaineet.
  • Henkilökohtaiset hoitoraportit, joiden avulla voit seurata verensokeriarvoja ja verrata muutoksia päivän tapahtumiin.
  • Kattava opas henkilökohtaisten raporttien lukemiseen.

Tämän sivun tiedot eivät korvaa henkilökohtaista lääkärikäyntiä. Neuvottele aina lääkärin kanssa diagnoosista ja hoitotiedoista.

Last updated: 19 Apr 2016

Section Navigation

Additional information

Contact Us

Medtronic Finland Oy
Medtronic
Hitsaajankatu 20 00810 Helsinki
work Tel +358 20 7281 200
work Fax +358 20 7281 201
Finland