Mahalaukun neuromodulaatio

Enterra™- neuromodulaattori on vain taskukellon kokoinen. Se lähettää mahalaukun alaosaan heikkoja sähköimpulsseja, jotka auttavat lievittämään gastropareesin aiheuttamaa pitkäaikaista pahoinvointia ja oksentelua.

Mitä se tarkoittaa?

Mahalaukun neuromodulaatio on tarkoitettu pitkäaikaisen, lääkehoitoon reagoimattoman pahoinvoinnin ja oksentelun hoitoon gastropareesin yhteydessä.
Lisätietoja

Tuotteemme gastropareesin hoitoon

Enterra™- neuromodulaattori on pieni, noin taskukellon kokoinen laite, joka asetetaan ihon alle yleensä alavatsan alueelle. Neuromodulaattori lähettää mahalaukkuun heikkoja sähköimpulsseja, jotka auttavat lievittämään gastropareesin aiheuttamaa pitkäaikaista pahoinvointia ja oksentelua, johon lääkehoito ei auta.
Lisätietoja: Enterra™-neuromodulaattori

Mahdolliset edut ja haitat

Mahdollisia haittoja ovat esimerkiksi infektiot, mahalaukun seinämän lävistyminen, neuromodulaattorin siirtyminen/kuluminen, ohjelmointiongelmat, modulaation ei-toivotut muutokset, verenvuoto, hematoomat (mustelmat), elektrodien siirtyminen, vatsakipu, serooma (nesterakkula), muiden lihasten samanaikainen stimulaatio, implantoidun elimistölle vieraan materiaalin aiheuttama allerginen reaktio tai immuunipuolustusreaktio, hoitovaikutuksen loppuminen sekä mahan ja ruoansulatuskanavan ongelmat, kuten ohutsuolen tukos.
Lisätietoja

Tämän sivun tiedot eivät korvaa henkilökohtaista lääkärikäyntiä. Neuvottele aina lääkärin kanssa diagnoosista ja hoitotiedoista.

Last updated: 25 Jan 2012

Section Navigation

Additional information

Contact Us

Medtronic Finland Oy
Medtronic
Hitsaajankatu 20 00810 Helsinki
work Tel +358 20 7281 200
work Fax +358 20 7281 201
Finland