InterStim™-hoito virtsaamis- ja suolistovaivoihin

Jos virtsaamis- ja/tai suolistovaivat vaikeuttavat jokapäiväistä elämääsi, sakraalihermon modulaatio Medtronicin InterStim™-hoitojärjestelmällä voi olla avuksi. Leikkaustoimenpide voidaan tehdä paikallispuudutuksessa, ja yleensä sen jälkeen ei tarvitse jäädä sairaalaan. Useimmat voivat jatkaa normaalia elämää muutaman päivän kuluttua toimenpiteestä.

Kenelle hoito soveltuu?

Virtsaamis- ja suolistovaivojen tavanomaiset hoitomenetelmät eivät auta kaikkia vaivoista kärsiviä. Lääkkeet aiheuttavat joillekin sietämättömiä haittavaikutuksia, ja jotkut taas haluavat välttää peruuttamattomia fyysisiä muutoksia. Katso, onko InterStim™ mahdollisesti sopiva hoito virtsaamis- tai suolistovaivoihisi.
Lisätietoja

Toimenpide: mitä on odotettavissa?

InterStim™-hoitoa kokeillaan ensin testausmenetelmällä, jonka avulla selviää, sopiiko hoito sinulle. Jos testin tulokset ovat lupaavia, lääkäri kertoo, mitä on odotettavissa ennen toimenpidettä, sen aikana ja jälkeen. Itse toimenpide on yksinkertainen ja nopea.
Lisätietoja

Tämän sivun tiedot eivät korvaa henkilökohtaista lääkärikäyntiä. Neuvottele aina lääkärin kanssa diagnoosista ja hoitotiedoista.

Last updated: 25 Jan 2012

Section Navigation

Additional information

Contact Us

Medtronic Finland Oy
Medtronic
Hitsaajankatu 20 00810 Helsinki
work Tel +358 20 7281 200
work Fax +358 20 7281 201
Finland