Yleiskatsaus

Medtronicin liiketoiminnan osa-alueet jaetaan kolmeen pääryhmään:

  • Sydän- ja verisuoniryhmä (Cardiac and Vascular Group, CVG) 8,7 miljardia Yhdysvaltain dollaria
  • Korjaavien hoitojen ryhmä (Restorative Therapies Group, RTG) 6,4 miljardia Yhdysvaltain dollaria
  • Diabetesryhmä (Diabetes Group, DG) 1,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria
 
Liiketoiminta 2014 -diagrammi

Tilikauden 2014 liiketoiminta-alakohtainen liikevaihto (miljoonaa Yhdysvaltain dollaria) - Suurenna kaavio

Sydän- ja verisuoniryhmä

Sydän- ja verisuoniryhmämme (Cardiac and Vascular Group, CVG) kokoaa kaikki Medtronicin sydän- ja verisuonitautien alan liiketoimintayksiköt yhdeksi poikittaistoiminnalliseksi, yhteistyötä tekeväksi toimintayksiköksi. CVG tarjoaa innovatiivisia ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja, ja ne ulottuvat alan laajimman tekniikkavalikoiman lisäksi ohjelmiin ja palveluihin, jotka siirtävät taloudellista arvoa hoitojatkumon kaikkiin osiin.

Korjaavien hoitojen ryhmä

Korjaavien hoitojen ryhmä (Restorative Therapies Group, RTG) tuottaa innovatiivisia, elämiä mullistavia korjaavia hoitoja ja palveluita niiden miljoonien ihmisten tarpeisiin eri puolilla maailmaa, jotka sairastavat jotakin lukemattomista erilaisista kroonisista sairauksista.

Diabetes-ryhmä

Medtronicin diabetesryhmällä (Diabetes Group, DG) on johtava asema maailmassa edistyneiden diabeteksenhallintaratkaisujen kehittämisessä, joihin kuuluvat kokonaisvaltaiset diabeteksenhallintajärjestelmät, insuliinipumppuhoito, verensokerin jatkuvan seurannan laitteet ja hoidonhallintaohjelmistot sekä lisäksi maailmanluokan ympärivuorokautinen asiantuntijapalvelu ja -tuki sekä käyttäjän että ammattilaisten tarpeisiin.

Last updated: 21 Jan 2015

Section Navigation

Additional information

NYSE (MDT)

Finland