Joka kolmas sekunti
jonkun elämänlaatu kohenee

Elämänlaadun parantaminen on tärkeä osa missiotamme. Olemme mitanneet Medtronic-tuotteiden ja -hoitojen seurauksesta parantunutta elämänlaatua jo yli kymmenen vuoden ajan.

Viime vuonna Medtronicin kehittämä tekniikka toi avun yli yhdeksän miljoonan ihmisen elämään ympäri maailmaa. Se on merkittävä virstanpylväs kaikille työntekijöillemme, potilaillemme, asiakkaillemme ja kumppaneillemme. Luvulla on kiinteä yhteys missioomme, ja se havainnollistaa selkeästi pyrkimystämme lievittää kipua, edistää terveyttä ja pidentää elinikää.

Lainelautailijan paluu aalloille

Kobi Graham: Elämänlaadun kohotus lääkintätekniikan avulla

Yksi auttamistamme yhdeksästä miljoonasta ihmisestä on Kobi Graham. Hän oli kasvanut hiekkarannoilla ja nautti jännittävästä urastaan ammattilaislainelautailijana, kun elämään iski yllättävä käänne. Australian kavalimmilla vesillä surfatessaan Kobi iskeytyi pää edellä matalaan kallionkielekkeeseen.

Lääketieteellisissä tutkimuksissa paljastui, että hänen kaularankansa oli vaurioitunut. "Mietin, kävelisinkö koskaan sairaalasta ulos", Kobi kertoi. Leikkausryhmä punnitsi useita eri vaihtoehtoja ja päätti lopulta istuttaa Kobin kehoon titaanilaitteen, joka vakauttaisi kaularankaa.

"Jo muutaman päivän kuluttua pystyin kävelemään osastolla ja kotiin pääsin viikkoa myöhemmin", Kobi muisteli. Kobia hoitaneen lääkäriryhmän ja lainelautailijatovereidensa hämmästykseksi Kobi palasi takaisin laudalle vain neljän kuukauden kuluttua onnettomuudesta – mikä on erinomainen esimerkki siitä, kuinka yhdessä terveydenhuollon yhteistyökumppaniemme kanssa parannamme elämänlaatua ympäri maailmaa.

Samalla kun Medtronic vahvistaa asemaansa strategisilla ydinalueillaan, globalisaatiossa ja taloudellisessa arvossa sekä vahvistaa sitoutumistaan parantaa heikompiosaisten hoitoon pääsyä, yritys myös siirtyy lähemmäs tavoitettaan parantaa yhden ihmisen elämänlaatua jossakin maailmankolkassa joka sekunti.

Yllä esitetty potilaan tarina kertoo yhden ihmisen hoitotuloksesta. Kuvaus on aito, tyypillinen ja dokumentoitu. Yhden ihmisen hoitovaste ei kuitenkaan anna minkäänlaista viittausta, opastusta, varmuutta tai takuuta siitä, miten toiset ihmiset reagoivat hoitoon. Toisten ihmisten saman hoidon hoitovaste voi olla aivan erilainen. Hoitovasteet voivat aina vaihdella ja vaihtelevatkin; kaikki ihmiset eivät reagoi hoitoon samalla tavalla.

Last updated: 8 Jul 2015

Section Navigation

Additional information

NYSE (MDT)

TILAUKSET  / ASIAKASPALVELU

Puh 020 7281 210
Fax 020 7281 211
email

DIABETES TEKNINEN PALVELUNUMERO
(Iltaisin ja viikonloppuisin)
020 728 1269

AVOINNA
ma - pe 08.00-16.00

Finland