Yhteisöllisyys

Medtronicin tavoitteena on lievittää kipua, edistää terveyttä ja pidentää elinikää. Tavoitteemme velvoittaa meitä myös kantamaan yhtiönä vastuuta yhteisön hyvinvoinnista.

Hyväntekeväisyydellä on Medtronicissa pitkät perinteet. Ne ulottuvat vuoteen 1949 asti, jolloin yritys perustettiin. Vuosien kuluessa olemme lahjoittaneet yli 400 miljoonaa dollaria yhteisöille eri puolilla maailmaa.

Medtronicin ensisijainen kanava lahjoituksille on säätiö nimeltä Medtronic Foundation. Tavoitteemme on parantaa ihmisten ja yhteisöjen terveyttä keskittämällä voimavaramme alueille, joilla voimme tuottaa ainutlaatuisia ja myönteisiä vaikutuksia.

Teemme lahjoituksia, koska resurssien jakaminen yhteisöjen kanssa on mielestämme oikein. Työskentelemällä yhteistyössä yhteisöjemme kanssa voimme osoittaa sitoutumisemme käytännössä ja edistää ihmisten terveyttä ja tuottavuutta. Heikossa sosioekonomisessa asemassa olevien ihmisten asemaa tukevat ohjelmat ovat etusijalla kaikessa toiminnassamme.

philantropy2014      

Medtronic Charity raportti 2014

PDF

 

Euroopassa Medtronic Foundation -säätiön apurahat on jaettu neljään ohjelmaan:

CommunityLink -apurahaohjelma tukee terveydenhoidon, koulutuksen ja yhteisön hyvinvoinnin ohjelmia maissa, joissa Medtronicilla on paljon työntekijöitä.

HeartRescue -apurahaohjelma tukee äkillisen sydämenpysähdyksen ehkäisyä ja hoitoa.

MedLink -apurahaohjelma edistää laadukkaan terveydenhuollon saatavuutta kouluttamalla terveydenhuollon ammattilaisia alueilla, joissa terveyspalveluja tarvitaan kipeästi.

Säätiön ensisijainen ohjelma Euroopassa, Patient Link -apurahaohjelma, perustettiin huolehtimaan kroonikkopotilaiden tarpeista. Patient Link -ohjelma toimii yhteistyössä kansallisten ja kansainvälisten potilasorganisaatioiden kanssa, jotka kouluttavat ja tukevat potilaita ja heidän perheitään sekä ajavat heidän etuaan.

Patient Link -ohjelman rahoituksen prioriteetit: Toimimme yhteistyössä Patient Link-organisaatioiden kanssa seuraavasti:

  • Tuemme potilaiden aktiivista osallistumista omaan hoitoonsa, erityisesti sydän- ja verisuonisairauksien, kivun, diabeteksen ja liikehäiriöiden hoidossa.
  • Edistämme terveystiedon ja terveydenhuoltopalvelujen saatavuutta yhteisöissä, joissa niitä ei ole ollut tarjolla.
  • Tuemme potilaita emotionaalisesti vaikeina kausina.
  • Kumppanuus- ja yhteistyöohjelmat ovat osa ohjelmien sponsorointia.

 

Last updated: 8 Jul 2015

Section Navigation

Additional information

NYSE (MDT)

Finland