Työpaikat

Ajattele, että voisit osaltasi muuttaa kroonisesti sairaana elämisen luonnetta. Medtronicissa se on mahdollista. Me kehitämme tekniikoita, joiden avulla kroonisia sairauksia voidaan hoitaa uudella tavalla, jolloin ihmiset voivat elää entistä tyytyväisempinä entistä pitempään. Emme ole saavuttaneet maailmanlaajuista johtoasemaamme syrjästä katsomalla. Osallistumme aktiivisesti alan kehittämiseen ja tekniikan muokkaamiseen, jotta lääkärit voisivat auttaa potilaitaan jatkamaan elämässä eteenpäin. Tämä edellyttää rohkeita johtajia. Jos etsit haastavaa, innostavaa ja palkitsevaa työpaikkaa, toivomme, että liityt joukkoomme laajentamaan lääketieteellisen tekniikan sovellusalueita.

Avoimet työpaikat

Maailman suurimpana lääketieteellisen teknologian yrityksenä tarjoamme työmahdollisuuksia monissa eri toimipaikoissa ja eri tekniikoiden, hoitomenetelmien ja toiminnallisten alueiden parissa. Voit etsiä avoimia työpaikkoja ja hakea suoraan Internetissä avoinna olevaa paikkaa.

Lisätietoja

Tavoite ja yrityskulttuuri

Laajennamme päivittäin käsitystä siitä, mitä kaikkea tavoitteeseemme sisältyy. Etsimme jatkuvasti entistä vähemmän invasiivisia ja terveyttä entistä paremmin edistäviä menetelmiä kivun lievittämiseen, terveyden edistämiseen ja eliniän pidentämiseen. Huolimatta siitä, mikä sinun panoksesi on, olet mukana tukemassa tätä tavoitetta.

Lisätietoja

Last updated: 1 Jun 2016

Section Navigation

Additional information

Finland